....или както там се нарича.......и който влиза в тръбата за въздуха преди дросела, и е преди дебитомера - въпроса ми е следния - какво влияние ще окаже на работата на двг и дебитомер ако го махна оттам, запуша дупката, а на самия маркуч сложа друг филтър за да си смуче пак нормалтно - даже мога да го навра в кутията преди дебитомера за да смуче паралелно.......когато го запуша се образува як вакуум и се получава след 6-7 сек нещо като виене на триеща се пластмаса, или нещо подобно......интересува ме какво точно му е предназначението му - някой ми казва че оттам смуче, друг че трябва да духа, в крайна сметка мисля че смуче, на Мареата беше така, мисля че и тука е подобно.....и ако смуче къде отива тоя въздух и не влияе ли това на дебитомера който би трябвало да подава сигнал на екуто за влизащия въздух, а част от него така или иначе отива другаде.....
Мисля да го изкарам за малко и да покарам така и да видя има ли отражение на разхода, мощноста и прочее.....
Мнения....
Мисля да го изкарам за малко и да покарам така и да видя има ли отражение на разхода, мощноста и прочее.....
Мнения....
Comment